Eindelijk de playmobil in orde!

Eind 2020 had ik de reeks Playmobil History van de Olympische goden besteld, maar ik had er nog maar een paar in mijn kastje gezet.

Ha ja, toen was er volop corona, werden de scholen zelfs weer even gesloten, hadden de leerlingen een vast lokaal en niet wij, en gaf ik zelfs geen uur les meer in mijn lokaal. Ik heb de playmobil dan ook maar gewoon in een doos gestoken zodat ik ze kon gebruiken in de les.

Nu had ik, tijdens het wachten voor de klassenraden, wel wat tijd gisteren, en dus liet ik de wachtende collega’s de andere sets in elkaar steken en vulde ik intussen het kastje met de Olympische goden. Ik vind het best goed gelukt, ja.

Dan heb ik nog de set Daedalos en Ikaros en Herakles, maar helaas, die kan er maar gedeeltelijk in, want die hydra is gewoon veel te groot, die kan er zelfs niet in. En erbovenop zetten is geen optie want dan verdwijnt die gegarandeerd. Oh, en dan ook nog een strijdwagen en twee soldaten.

Hmm. Ik denk dat ik op zoek moet naar een extra vitrinekastje…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *