Laryngitis

Deze voormiddag kwam er een man langs voor een offerte voor ons dak – daarover later – en zelfs hij had commentaar op mijn stem en zei bij het vertrekken: “Verzorgt u goed hé!”

Hmm…

Ik ben teruggegaan naar de dokter, want die keel bleef behoorlijk pijn doen en vooral de stem bleef het begeven. Verdict: de faryngitis was gezakt naar een laryngitis, een stembandontsteking dus. Gewoon rusten en zwijgen dus. Ik moet gelukkig pas vrijdag terug naar school en kan dus effectief ook gewoon zwijgen. Daar heb ik ervaring mee, dus ik heb gewoon mijn schrijfplank genomen, een wit blad in een plastiek mapje gestoken en een witbordstift: klaar.

Nu maar hopen dat het ook effectief helpt, want mijn stem is mijn belangrijkste werkinstrument en het is al een teer beestje…

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.