Dierenarts

Als je een redelijk strakke maar perfect haalbare timing hebt – 10.00 uur als eerste bij de dierenarts met een zieke kat, twintig na buiten, 10.35 uur weer thuis, een dikke twintig minuten speling, en om 11.00 uur vertrekken naar school om om 11.15 uur les te geven – dan valt dat nogal tegen als de dierenarts 35 minuten vertraging heeft bij haar eerste consult wegens dubbele boeking.
Het is gelukt, maar het is alweer niet goed voor mijn tikker.

Positief: ik heb geen koffie meer nodig ^^

En de kat? Nazgûl liet plasjes achter overal waarin telkens een klein beetje bloed zat, en jawel, hij heeft een blaasontsteking, zoals ik al vermoedde. Een inspuiting met antibiotica en nog wat siroop – dat wordt nog een uitdaging – en dat zou moeten opgelost zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *