The Ides of March

Ik zet hier zelden of nooit links naar andere pagina’s, maar vandaag op de Iden van Maart, de sterfdag van Caesar, vond ik dat het wel eens kon. Waarom?

Wel, het gaat om een schitterend artikel over de Iden van Maart met blijkbaar een aantal mensen die ook vandaag nog bloemen neerleggen op de plaats waar Caesar gecremeerd werd. Met filmpje, en zelfs een blik op de plaats waar hij neergestoken werd en al. Aanrader!

https://www.cosiddetto.be/latijn-leeft/15-maart-sterfdag-van-julius-caesar/

Ik heb het meteen ook aan al mijn leerlingen doorgestuurd, al betwijfel ik dat er veel zijn die het gelezen hebben.

2 Antwoorden op “The Ides of March”

  1. Blog van leerkracht Latijn en Italiaans van het Bernarduscollege uit Oudenaarde en haar echtgenoot. 👌

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *