Vakken

Ugh. De hele dag al bezig geweest, meer dan acht uur, voor de schoolwebsite: elk vak – en dat zijn er blijkbaar 38 bij ons op school – krijgt zijn eigen subpagina met uitleg en foto’s per graad.

Ik heb dat vrijdagavond aan de collega’s gevraagd en de tekstjes stromen binnen, en ik ben een gelukkig mens. Maar er kruipt echt pokkeveel werk in, want elke pagina moet apart aangemaakt worden, de teksten erin geplakt, gelayout, de juiste foto’s gezocht, alles nalezen en corrigeren waar nodig…

Vakken

En daarnaast dus ook nog wel een aantal andere dingen, dat ook: ik moet nog hetzelfde doen voor alle activiteiten bij ons op school, maar dat zal niet voor dit weekend zijn.

Ik ga blij zijn als dat achter de rug is, maar aan de andere kant is dat informatie die eigenlijk al langer op de website had mogen staan, toch? Enfin ja, als ge een deftig gestoffeerde website wilt, tenminste.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.