Tik Tok

Mocht u het nog niet kennen: Tik Tok is een app voor de smartphone waar je korte filmpjes van zo’n 13 seconden kan posten, waar je commentaar kan op zetten en zelf de muziek bij bepalen. De meeste filmpjes zijn dan ook dansjes, en sommige TikTokkers hebben miljoenen fans, zoals ene Charlie.

Hier in Vlaanderen zijn er ook een paar Tik Tok famous, en mijn allerliefste heeft ook die aspiratie. Uit professionele interesse had hij zich al van in het begin op de app gestort, en nu is het een hobby als een ander, wat leidt tot de meest vreemde situaties in huis. En de meest hilarische filmpjes ook, ja. Je moet zelf maar eens gaan kijken op zijn account, liefst via de app natuurlijk, en dan liken. Ja, hij is goed geschift, die van mij. Zijn meest populaire filmpje heeft al meer dan 700.000 views, en ik draaf er dus zelf ook af en toe in op.

Neem nu dit prachtige filmpje van Bart en Merel die samen haar boeken ophalen op school.

@netlashTerug naar school – voor het pre-teaching pakket. ##merel ##school ##dadlife

Of een van zijn populairdere filmpjes, met mij erbij.

@netlashHelemaal klaar om in mijn kot te blijven! ##lockdown

♬ original sound – netlash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *