Gelegenheidsquizploegje

Elke maand speel ik nog steeds mee, al jaren, met de universitaire quizploeg van het Oud-VEK. Het doet nog steeds vreemd zonder ons ma, maar het blijft wel leuk.

En heel af en toe doe ik eens mee met een extra quiz. De echte quizzer van ons team is Tom, en als het met hem is, dan heet ons quizteam onveranderlijk Ali Chemicali.

Maar nu had Eddy gevraagd aan mij, Stijn en Nicolas om eens mee te doen met een quiz in Merelbeke, eentje van handbalploeg Floriant. Blijkbaar hadden ze al een keer eerder gespeeld, en waren toen gewonnen. Tsja, dan konden we niks anders dan ook maar voor de overwinning gaan, zeker? En jawel, Richard The Turd is tot hiertoe onverslagen. Het heeft echt niet veel gescheeld: we dachten eigenlijk al dat we gelijk spel hadden gespeeld met een ander team, waarbij dan blijkbaar de score van de eerste ronde telde, en daar hadden zij een puntje meer gehaald. Maar toen bleek dat we op een bepaalde ronde volgens ons een punt te weinig hadden gekregen, en jawel, de jury gaf ons gelijk. Overwinning voor Richard The Turd!

Oh, en meteen ook prijs, vond ik zo, voor de meest puberale ploegnaam. Dat komt ervan als je met drie economisten speelt. Heh.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *