Instagram

Nee, echt lang zit ik zelf nog niet op Instagram. Ik steek al genoeg tijd in al die sociale media, en ik vond dat ik er al genoeg had. Mijn foto’s zet ik hier op mijn blog, ik zag niet direct de noodzaak. Maar… veel jonge gasten zitten niet eens meer op FB, enkel op Instagram, en dus, tsja, ben ik maar overstag gegaan.

Hetzelfde geldt voor de school. Ik doe daar natuurlijk de website maar ook de Facebookaccount, en sinds december heb ik ook daar een Instagramaccount toegevoegd. Er zijn nu eenmaal een hoop losse foto’s die op zich wel leuk zijn, maar waar ik moeilijk een blogpost kan aan wijden. Ze geven vaak wel de sfeer weer van de school, en dus is er nu de instagramaccount, waar ook andere collega’s af en toe een contributie aan doen, zoals dit zicht uit het lokaal van Engels.

Enfin, hier te vinden dus: https://www.instagram.com/atheneum_mariakerke/

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *