Iets met bloemen

Even schaamteloos reclame maken voor de zus van mijn schoonzusje, Siska. Maar geloof me, ik zou het niet doen moest ze het niet waard zijn.

Siska doet namelijk iets met bloemen. Enfin, niet zomaar iets met bloemen: op bestelling maakt ze prachtige boeketten in de stijl en kleur die jij wil. Bart bestelde op het feestje van Marne een mooi boeket voor Nelly voor op kerstdag, en jawel, op de 24ste werd het netjes gratis aan huis geleverd, per bakfiets dan nog. Dat laatste kan in Gent centrum, Wondelgem en Mariakerke, trouwens. Batist had meteen ook een klein extraatje mee, met overschotjes gemaakt, zei hij. Leuk! Om je een ideetje te geven: het boeket voor Nelly:

En het kleine extraatje? Dat staat nog altijd even mooi:

Met andere woorden: heb je in het Wondelgemse een boeket nodig, en mag het iets speciaals zijn? Kijk dan even op

https://www.facebook.com/uitdebol/

Wedden dat je je goesting wel vindt?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *