Buiten

Ik geniet dus echt enorm van de tuin, he.

Vroeger, voor de verbouwingen, zat ik regelmatig buiten, maar bon, die tuin was niks speciaals en eigenlijk niet zo mijn goesting. Maar we hadden een hond, en daar was die tuin dan wel weer op afgesteld.

Sinds de verbouwing geniet ik veel, veel intenser: het terras is mijn goesting, er staan struiken rondom, en nu, met die nieuwe buitenmeubels, is het al helemaal zalig. Dus ja, ik zit een pak meer buiten dan vroeger, installeer mezelf in de zetels, en geniet.

En vanavond was het een heerlijke avond om buiten te zitten. Ik heb zitten verbeteren tot het te donker werd. Ja, er is verlichting, maar dat is eerder sfeerverlichting, niet om bij te zitten lezen of werken. En lezen is op zich ook geen probleem, want ik lees vrijwel altijd elektronisch, en de Kindle geeft zelf licht.

Als het zo verder gaat, word ik nog een echte buitenmens. Komt dat tegen!

3 Antwoorden op “Buiten”

  1. Tsja, Christophe, we zijn ook met twee. En ja, ik heb graag een stevig bed, met de privacy van echte muren en een eigen comfortabele badkamer met eigen douche en toilet. Ik kan me niet veel campings voorstellen die dat voorzien…

  2. Begrijp mij niet verkeerd hé Gudrun, ik begrijp je (jullie) volledig. Maar langs de andere kant zou ik het een kans geven om zo op een camping te gaan staan. Ik was ook niet echt Pro. Enkel op Rock Werchter stond ik al eens op een camping. En het toeval wil dat we afgelopen weekend nu eens met een mobilhome op stap gingen. Naar een – luxe – camping. En ik heb genoten van het hele gebeuren. 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.