Wondelgemstraat

Het is het thema van de week, de kapper. Vorige week was Wolf aan de beurt, nu is het aan bijzonder langharige Kobe. Alweer stond er maar één kapper in Erkans zaak, en alweer duurde het dus behoorlijk lang. Niet dat hij ons niet waarschuwde, hoor, maar bon, we waren er nu, we konden evengoed wachten. Opnieuw liepen we rond in de Wondelgemstraat en voelden we ons in het buitenland. Deze keer was het Wolf die simpele stoffen schoenen kreeg voor tien euro, opnieuw was er een vieruurtje van bij de bakker, maar deze keer aten we het op op de trappen van de kerk van de Wondelgemstraat, terwijl we keken naar de voorbijgangers.
Het grote verschil met vorige week, was dat Wolf nu intussen in sneltreinvaart de batterij van mijn iPhone leegtrok door Pokémon Go te spelen. Hij amuseerde zich rot, crosste van het een naar het ander, we kochten intussen ook een blauwe broeksriem voor hem, en snuisterden rond.

We stopten nog even bij de C&A, vonden er een paar kledingstukken en een paar Pokemon, en reden toen fluks naar huis.

En verder? Er werd een grote speelgoedkast opgeruimd, dat ook. En wat rondgelummeld, en gespeeld met vanalles, en gewoon… Vakantie, zeker?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *