En de speeltoren is eindelijk afgewerkt

We waren begonnen op 4 april met de speeltoren, die toen nog bestond uit een stapel balken en planken, en twee kartonnen dozen met vijzen. De planning was eigenlijk: klaar tegen 14 mei, de communie van Wolf. Dat ging ook perfect gelukt zijn – alleen de plankjes van de leuningen moesten nog gezaagd en bevestigd worden – als ik mijn voet niet stevig verstuikt had. Meh.

En toen wilde het maar niet stoppen met regenen. Of toch niet lang genoeg, want ik wou echt wel een paar uur kunnen doorwerken, zodat we niet voor niks de hele tafel met cirkelzaag en al naar buiten sleepten.

Enfin, vandaag zijn Wolf en ik er nog eens ingevlogen. We hadden eerder al een stuk gedaan, waarbij ook Kobe en Merel meehielpen en de plankjes vastvezen.

Vandaag hebben we de overige plankjes vastgezet, en nog een extra balkje toegevoegd zodat het dakzeil niet meer flappert.

Eigenlijk ben ik best wel trots op het resultaat, want niet iedereen zou daar zomaar aan beginnen, aan zo’n ding.

En weet je wat het mooie is? Voor het eerst sinds 4 april kan mijn auto ook weer de garage in!

IMG_5147

Eén antwoord op “En de speeltoren is eindelijk afgewerkt”

  1. wow, wel knap dat Wolf al zo handig is. het resultaat mag inderdaad gezien zijn! Ons Maya zal naar de Blaarmeersen moeten gaan als ze wil klimmen en klauteren 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *