Start van het fotoproject van de vijfdes

Het is blijkbaar al de vijfde keer dat ik meedoe aan het fotoproject van de vijfdes. Zoals vorige jaren stond ik deze voormiddag in voor de workshops en de vier fotografen. Eentje zat vast in de file, maar haar leerlingen hebben we dan tijdelijk over de andere drie verdeeld. Kan gebeuren.

De namiddag was deze keer wel helemaal anders dan vorige jaren: niet langer een uitgebreide opdracht op één locatie, maar een GPS-tocht van vijf kilometer met controlepunten en daar telkens ook de opdrachten. Het liep niet helemaal zoals gepland, en er is dus nog behoorlijk wat bijsturing nodig, maar het idee was wel oké, denk ik.

Zelf heb ik dus een dikke twee uur op een campingstoeltje zitten lezen aan een sluis in het Gentse. Beetje fris, maar ik was goed ingepakt, gelukkig maar.

Enfin, ’t zullen wellicht korte postjes worden deze week, want naast de GWP moet ik ook nog het blog van de school onderhouden met verslagen en zo. Bezigheid, iemand?

De schoolpost over onze activiteit vandaag: http://www.kamariakerke.be/2016/03/21/gwp-vijfdes-workshop-fotografie-en-gps-tocht-doorheen-gent/

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.