Mooie dag

Een ochtendwandeling met de kinderen richting school, en dan genieten van de zon met een koffie en een kort spelletje Diablo 3: de dag begon goed.

Ik werkte wat administratie weg, deed een hoop verbeteringen, en tegen elven was Monica hier, een lieve vriendin die ik veel te weinig zie. We dronken samen koffie, ik kletste de oren van haar hoofd, we bespraken het fotoproject van de GWP, en gingen in een stralende zon lunchen hier wat verderop.

Dessert en koffie namen we niet, want ik moest wel degelijk in de namiddag lesgeven. We gingen eerst nog bij mij thuis een koffie drinken terwijl ik mijn schoolspullen verzamelde, maar het weer was zó heerlijk, dat Monica eigenlijk liefst nog voor haar sessie bij de kinesist een stevig eindje wilde fietsen. Ik stuurde haar fietswaarts, dronk zelf rustig nog een koffie, stelde vast dat het achteraan in de schaduw 12° was en op mijn terras in de schaduw zelfs 15°, en reed naar school.

De zon scheen op mijn snoet, ik reed naar mijn favoriete job, en dan weerklonk er nog A Forest door de radio: de wereld kan soms gewoonweg mooi zijn.

IMG_1399

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *