Nieuw speelgoed

Enfin, nieuw voor mij dan toch. Bart heeft zich de iPhone 6S gekocht, en dus is zijn 5S voor mij ^^

Ik liep nog rond met zijn 4, en op zich is dat zeker geen slecht toestel, maar de foto’s waren niet altijd ideaal qua kwaliteit, en van de heel erg rappe was hij ook al niet meer. Maar nu heb ik dus een nieuwtje. Helaas moet ik er nog de juiste bescherming voor vinden, en moet ik ook nog mijn weg vinden, en eigenlijk is dat nu zo niet het moment. Maar ik geef toe: de goesting om ermee te spelen is er wel.

Mja. Geduld, zeker? Laat dat nu net mijn sterkste kant zijn…

Eén antwoord op “Nieuw speelgoed”

  1. Hier gaat het net zo…de oude gsm’s zijn voor mij…en zo evolueer ik mee, op mijn eigen tragere tempo. Want tegen dat ik doorheb hoe dat ding helemaal werkt en waar al die touchdingen voor dienen is er alweer een andere op komst hihi.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.