Mereltje op logement

Tegen half zes waren we echt doodop van het rondlopen in Brussel, en vonden we het meer dan tijd om naar Merchtem te rijden en Merel op te halen. Koen had voorgesteld dat we daar meteen ook zouden eten: zo werd het voor niemand te laat, en konden wij er een gezellig dagje van maken.

We reden via de GPS binnendoor naar Brussegem, en kwamen in Meise zowaar een speciale straat tegen!

IMG_6905

Bij Koen stond ons fantastische spaghetti te wachten, en Merel speelde maar eventjes drie borden binnen! En ze had duidelijk veel plezier gehad met Liv, ook al was ze ondertussen blijkbaar doodop, want ze plakte nogal aan mij.

In elk geval: bedankt, Koen, Else en Liv, want wij hadden een zeer fijne uitstap in Brussel die met Merel erbij nooit was gelukt, en Merel had een hele fijne dag met haar nichtje!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *