Hihi-haha-robot en andere onzin

De titel van dit postje is hetgeen de kinderen vandaag hebben gemaakt. Hoe ze erop zijn gekomen, weet ik niet, maar ik weet wel dat ze verdacht stil waren bij momenten, gisteren en vandaag. Ik geloof dat Bart hen iets had getoond of zo. In elk geval hebben ze er met hun drietjes aan geknutseld. Allez, Merel niet zoveel, maar ze vond het wel de max, zeker die krultong die ze erbij gemaakt hebben.

IMG_6588

IMG_6586

IMG_6585

In de namiddag mocht Wolf naar een verjaardagsfeestje op de terreinen van de GUSB, en het was precies wel de max. Hij kwam thuis met een hoop cadeautjes, waaronder een grote minion-ballonfiguur. De benen was hij helaas ergens kwijtgespeeld.

IMG_6596

En intussen speelden de kleintjes in een klein zwembadje, terwijl ik een poging deed het lange gras te kortwieken.

IMG_6591
IMG_6590

En uiteindelijk werd een pracht van een rustige dag besloten met het avondeten buiten, en daar geniet ik immens van.

IMG_6595

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *