Allergatchoe!

Blijkbaar moet je daar 43 voor geworden zijn, om een allergie te ontwikkelen. Nu ja, vorig jaar had ik er ook al wat van, en kreeg ik lichte pilletjes.

Dit jaar is duidelijk andere koek: mijn kop zit voortdurend potdicht, ik nies mezelf omver, mijn ogen jeuken voor dood, en ik kan zelfs geen lenzen inhouden. Ik zit naar adem te happen als een vis op het droge.

Maandag was ik langs de dokter geweest, en die had me zwaardere medicatie voorgeschreven, en meteen ook bloed getrokken. Vandaag belde ik voor de uitslag, en die was eigenlijk vrij bizar: alle waarden – lever, nieren, suiker, cholesterol, … – waren prima, ik ben kerngezond, maar… Geen spoor van allergie in mijn bloed te bespeuren! Ik heb er nochtans wel alle kenmerken van, en de pilletjes die ik gekregen heb, werken toch wel iets. Blijkbaar is het geen standaard hooikoorts of zo.

Meteen dan maar naar de ORL-allergoloog gebeld, en ik kan pas gaan 13 juli… Bummer. Dat wordt afzien, de komende maand.

Het ergste is dat ik er zo vreselijk moe en mottig van ben, ik kan niet eens helder denken bij momenten.

But then again, this too shall pass…

 

Eén antwoord op “Allergatchoe!”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.