Infoavond

Ik was  eigenlijk niet van plan naar de infoavond van onze school te gaan. Het wordt ook niet gevraagd: alle leerkrachten van de eerste graad zijn er aanwezig, en wij (van tweede en derde graad) hebben dan de proclamatie en BBQ en dergelijke om naartoe te gaan. Maar toen bleek dat er een aantal uit Wolfs klas/jaar al naar de bewuste infoavond ging luisteren, ook al zitten ze nog maar in het vijfde. En uiteraard kon ik het dan niet maken om daar níet te zijn. En ik geef toe: ik wilde ook wel eens weten wat men van mijn infokrantje dacht, en of het activeren van zowel Facebook als website een verschil maakte.

De zaal zat vol. Meer dan voorzien: Pierre (de werkman) sleepte in allerijl nog extra stoelen aan. En ik hoorde van verschillende mensen dat ze van de infoavond afwisten door Facebook en/of website. Ik content, natuurlijk!

Het heeft ons maar een handvol extra inschrijvingen tegenover vorig jaar opgeleverd op de infoavond zelf, maar ik ben er zeker van dat het onze naamsbekendheid ten goede komt. Het deed in elk geval deugd, te zien dat mijn werk iets oplevert.

Het verslag met foto’s heb ik op de schoolwebsite zelf gezet, en wel hier. De helft van de foto’s is overigens door Wolf getrokken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *