Tuin

Vorig jaar hebben we hier – u bent het wellicht ook nog niet vergeten – grondig verbouwd, en een stuk bijgezet. Van tuin was toen niet echt meer sprake, na een half jaar werf. We hebben toen een paar man aangesproken, en gekozen voor een bedrijfje dat onze werf plat heeft getrokken en er grasmatten heeft gelegd, kwestie van tuin te hebben op Kobes communie.

Dat was toen meer dan voldoende: ik had het gehad met werkmannen, en zag het echt niet zitten om ook nog eens de tuin onder handen te nemen. En daarbij, het was niet alsof we nog veel budget over hadden. Intussen zijn we een jaar verder, en wil ik wel eens werk maken van die tuin.

Alleen…

Het vorig jaar aangelegde gras mag opnieuw aangepakt worden: er zijn behoorlijke putten verschenen, en ook het gras zelf heeft het niet helemaal overleefd. Tsja. En dan moeten er nog nieuwe hagen komen, opritten, een tuinpad, verlichting, een poort, een nieuw tuinhuis met houtstapel, een terras… Werk voor een echte tuinaannemer dus. En nu komt de vraag: hebben jullie een suggestie hier in het Gentse? Iemand die zowel gras als verharding en bestrating als poorten en verlichting doet? En van wie je echt content bent?

Laat dan een commentaar achter, ik zal jullie dankbaar zijn!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *