Eerste sneeuw

Veel was het niet, die eerste sneeuw: er lag nog geen centimeter, en het gras lag nog niet eens toegesneeuwd. Maar toch weerhield dat er Wolf en Merel (en een klein beetje Kobe) niet van om meteen buiten te gaan spelen, Merel zelfs in haar blote beentjes. Kou? Da’s voor mietjes, zoveel is duidelijk.

Wolf verzamelde zowat alle sneeuw uit alle hoekjes, en samen slaagden ze er toch in om twee sneeuwballen te maken. Apetrots dat ze waren! En verkleumd, dat ook, ja.

IMG_2857

Eén antwoord op “Eerste sneeuw”

  1. hoi,
    Gebruik je een ander fototoestel ofzo want ik lees altijd je blog op mijn iPad mini en de foto’s waren altijd supermooi. Maar de laatste blogs daarbij staan de foto’s op zijn kant, en de kinderen zijn ofwel heel lang en smal, en op andere foto’s kort en dik.
    Ik dacht ik zal dat maar eens melden.
    Proficiat met je leuke blog, jij schrijft zo mooi 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *