Fotoboeken

Elk half jaar probeer ik een fotoboekje te maken. Daar ben ik mee begonnen toen Merel werd geboren, en dat lukt eigenlijk vrij deftig. Enfin, toch tot deze winter: toen had ik in de kerstvakantie, met gans die verbouwing, écht de fut niet om daaraan te beginnen, ik geef het toe.

Maar de promoties en aanbiedingen bleven toekomen in mijn inbox, en na wat vergelijken werd het Photobox: alle fotoboeken van minstens 70 pagina’s waren aan halve prijs! Die aanbieding was geldig tot gisterenavond, en dus heb ik nog als een zot foto’s zitten selecteren van een jaar ver, ze in het juiste programma geüpload, het ding zelf een layout laten opstellen, en daar dan in zitten prutsen. Het resultaat mag er zijn, vind ik: een vierkant boekje, min of meer chronologisch, met af en toe een foto over de hele pagina, en een zwarte achtergrond. Eigenlijk compleet hetzelfde als ik eerder al gedaan had, zodat ik een mooie reeks krijg. Dit is al het zesde boekje, en het blijft aangenaam om in te bladeren. En als het kan voor 25 euro in plaats van 50, dan is dat mooi meegenomen.

Met andere woorden: laat voor een keertje de reclame toch maar in je inbox toekomen, af en toe is het wel de moeite, ja.

Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.