Weggeefpost: een marinaderoller!

Het is al tijden geleden dat ik het gekregen heb van de Zelfbouwmarkt, en het ding staat hier al zo lang in de kast, te wachten op een weggeefpostje, terwijl het barbecueseizoen eigenlijk zo goed als afgelopen is. Tsja…

Maar bon, ik heb dus een splinternieuwe marinaderoller te geef, gewoon omdat wij echt geen barbecuemensen zijn. Wat is dat nu precies? Gewoon de foto bekijken, want ik heb de doos ook nog niet opengemaakt.

IMG_7320

Het ziet er iets verfrollerachtigs uit dus ^^

Enfin, ben je geïnteresseerd? Laat dan een commentaartje achter, en woensdag 3 september na 12.00u trek ik de winnaar. Je moet het ding wel zelf komen afhalen in Wondelgem, Mariakerke, of Gent Meulestee.

Eén antwoord op “Weggeefpost: een marinaderoller!”

  1. Zowel mijn vader als mijn schoonbroer staan regelmatig achter de barbecue, in beide gevallen zeker een geschenkje dat regelmatig gebruikt zal worden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.