Nog zo’n dagje van vanalles

Ik moest langs de D.I.V. op de Visserij de oude nummerplaten binnengeven, en dus dachten we: we maken er een uitstapje van!

Ik had dus mijn auto volgeladen met kinderen, en we reden via de Visserij vrolijk de parking van de Vrijdagmarkt binnen. Ik had, om eerlijk te zijn, wel zin in een Turks restaurantje, maar dat zagen de kinderen niet zitten. En dus werden het hamburgers met frieten op het terras van de Hema. Lekker en goedkoop, maar wel lang wachten.

IMG_1165

We maakten nog een wandelingetje, aten het obligate ijsje, en waren tegen half vier alweer terug. Alwaar de jongens prompt het zwembadje opbliezen en opvulden, en zich vooral ook met de pelousesproeier amuseerden.

IMG_0907

IMG_0906

IMG_0908

En ik? Ik kluste intussen verder, en hing onder andere de gisteren gekochte spotjes op in Kobes kamer, en Wolfs wolfposter, die hij jaren geleden ooit eens had gekregen van zijn oma.

IMG_0910

IMG_0911

En toen? Toen was er uiteraard nog meer garage. Waar ik intussen wat verder zitten denken heb, en ik wellicht én het tweede grote rek (dat vroeger in mijn berging de conserven en zo bevatte) én de grote auto én de werktafel én de moto zal binnenkrijgen. Al een chance dat ik vroeger veel getetrist heb.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *