Welja, zo ne keer.

Gaat anders ne keer op uw gemak na uw werk boodschappen doen, zodat ge de kinderen tegen vijf voor vijf kunt oppikken in de schoolopvang. En loopt daar dan ne keer een andere moeder tegen het lijf, aan wie ge iets wilt vragen, maar die u afwimpelt met “Sorry, maar ik heb nu genen tijd, want ik moet om vijf uur in de kerk zijn!” insert verbaasde blik “Maar gij toch ook??”

Valt dan ne keer gigantisch uit de lucht, en laat u vertellen dat dat een van de voorbereidingsmomenten is voor de eerste communie van uw tweede zoon.

Grabbelt dan uw kinderen samen, rijdt naar de kerk, en ploft u daar met uw gebroed totaal onvoorbereid op ne kerkstoel. En realiseert u dan dat ge eigenlijk al meer dan een uur naar ’t toilet moet, en dat ge dat echt geen uur meer volhoudt. Zodat ge braafkes aan de pastoor gaat vragen, of ge het toilet in zijn catacomben achteraan moogt bezigen.

IMG_1019

Al een chance dat dat ne braven mens is dus.

Enfin, we zijn dus een totaal onverwachte kerkervaring rijker. Booyah. Nog een chance dat ik die boodschappen al eerst had gedaan ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *