Wolfs kamer: het einde in zicht

Tussen alle rugby, eetfestijnen en andere dingen door heb ik de laatste dagen ook nogal wat geplamuurd, geschuurd en geschilderd, daarbij behoorlijk veel geassisteerd door Wolf zelf.

Het resultaat mag er zijn, vind ik. Ja, er zijn nog dingen te doen: de rolluikbakken moeten nog geschilderd worden, maar voor het materiaal wil ik raad vragen aan de echte schilder, als die nog eens opdaagt. Ik moet de blauwe muur ook nog lichtjes retoucheren, en zijn wandstickers hangen er nog niet. Correctie: het skelet híng er, maar is dezelfde avond alweer naar beneden gebladderd: blijkbaar is de lijm niet sterk genoeg. Maar bon, we wachten daar nu nog even mee tot zijn verjaardagsfeestje is geweest: dan kan er een beamer op die muur geprojecteerd worden ^^

Dit was hoe het er zaterdagmiddag uitzag.

IMG_9108

IMG_9107

Zaterdagavond, na het toernooi en voor de fuif, heb ik al het wit afgewerkt. Zondag voor de paasbrunch heb ik dan nog de accentmuur in het blauw gestoken, en ’s avonds de definitieve laag. Maandag was dus voor inrichting, zoals het logeerbed dat dienst doet als zetel/leesbed, zijn bureau, de lamp en het toen nog aanwezige skelet. Hij was aangenaam verrast door de kussens die ik zonder zijn medeweten had gekocht ^^

IMG_9114

IMG_9119

IMG_9118

IMG_9121

IMG_9120

Yup, mijn tiener is tevreden. Nu nog beetjes bij beetjes de aankleding laten groeien, en het geheel naar zijn hand zetten. Maar ik ben ook best wel content van het resultaat.

Ter info: zo zag het er eerst uit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *