Verbouwingen, nog een weekje later

De trap heeft intussen een eerste laagje vernis gekregen, en is alweer een pak donkerder, jammer eigenlijk. Er moet nog wel een tweede laag, natuurlijk.

IMG_8275

In de badkamer is er in de nis, waar het vroegere zijvenster was, een kastje verschenen. Het zwart vind ik niet zo geslaagd – er was afgesproken om hetzelfde kleur te nemen als de muur, niet als de ramen – maar bon. Het moet nog afgewerkt worden, natuurlijk.

IMG_8241

Barts bureau is intussen geschilderd: het plafond definitief, de muren in een grondlaag: ze willen eerst de chauffage in de kleine nis laten installeren, voor ze definitief schilderen. Het verwarmingselement zal op die manier perfect gelijk met de muur komen, in de vroegere deuropening.

IMG_8270 IMG_8271

Ook in de badkamer van de jongens is er nog wat afgewerkt: de muur van de vensters stond door de lekken veel te nat, maar is intussen mooi droog, blijkbaar, want ze hebben hem geschilderd. Ook de schuifdeur tussen badkamer en waskamer is definitief geschilderd.

IMG_8273

IMG_8274

En last but not least: we hebben een huisnummer, jawel!

IMG_8272

 

Eén antwoord op “Verbouwingen, nog een weekje later”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *