Work in progress

De titel was helaas vorige week nauwelijks van toepassing: er was geen schilder in velden of wegen te bekennen. En na een dag of twee ook geen mensen van de aannemer meer. Blah.

Ze waren maandag nochtans goed begonnen: tegen de woensdag was de hele keuken leeg, zelfs de vloer en het plafond waren er uit.

IMG_7835

Er werden deurgaten afgesloten en gekapt (een apart verhaal), en dat… was dat, blijkbaar.

In de berging werden de sokkels weggehaald, en toen ze ook het kleine lavabootje in de hoek wilden weghalen, bleek het afsluitkraantje kapot te zijn, zodat ze niet verder konden. Dat laatste namen ze letterlijk: geen kat meer gezien.

Donderdag kwam de electricien al het overbodige weghalen en afsluiten, en de nieuwe leidingen leggen, zodat donderdagnamiddag de schilder/afwerker het plafond kon steken, zodat ook de vloer verder kon aangepakt worden en de afmetingen van de glazen wand konden vastgelegd worden tot op de millimeter.

Helaas, geen schilder gezien, terwijl hij eigenlijk al vanaf maandag verwacht was om het kleine stukje in de keuken/living nog af te werken, en boven verder te doen. Vrijdagmorgen kreeg ik een smsje dat hij ziek was, maar zeker op zaterdag ging komen. Zaterdag heb ik zelfs geen smsje meer gehad…

Enfin, vandaag stonden ze er toch: het plafond werd aan sneltreinvaart gelegd, de ledrail is ingewerkt, er is geschilderd hier in de keuken (maar helaas is het nog niet af wegens moeten drogen en zo) en ook boven wordt er verder gedaan.

IMG_7856

Morgen gaan ze nog eens het vochtgehalte opmeten, en hopelijk kunnen we dan Kobes kamer verder afwerken, en komt er ook schot in de vloer hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *