Kerstdag

Kerstdag – dat is al langer de traditie, al twintig jaar, denk ik – spenderen we bij Barts familie. Vroeger was dat met een ganse resem oudtantes, Barts grootvader, en de broers van Nelly en hun gezin, tegenwoordig is dat een tak gezakt naar feest bij Omaly. Ook hier is de evolutie mooi om zien, al deed het even pijn toen ik achteloos de post van vorig jaar openklikte, en daar Jeroom nog blozend en relatief gezond zag. We missen je, bompa, zeker op dagen als vandaag. 2012 en 2010 zijn gedocumenteerd met foto’s, blijkbaar.

Ook hier werd er weer zeer uitgebreid getafeld, terwijl de kinderen speelden.

IMG_7494

IMG_7502

Omdat er pas op 19 januari kan genieuwjaard worden, mochten de kinderen ook al hun nieuwjaarsbrieven voorlezen. De envelopjes volgen echter pas in januari :-p

IMG_7495

IMG_7498

IMG_7499

IMG_7501

Ze kregen wel een cadeautje: Skylanders voor de jongens, een dekbedovertrek met feetjes voor Merel. Waar ze overigens hier thuis al grondig mee gespeeld heeft, en waar ze daarstraks mee gaan slapen is.

IMG_7503

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *