Van chape en vloeren en dat soort dingen.

Nog een verbouwpostje, dus. Er zullen er de komende week nog wel een aantal volgen, want over twee weken moet het hier af zijn. Enfin ja, uiteraard nog niet geschilderd, want dat kan nog niet, maar wel een volledig functionele keuken, badkamer, en slaapkamer voor Kobe. Ik ben benieuwd. Eerst nog wat fotootjes, want ik weet dat dat hetgene is waar jullie op wachten :-p

Zaterdag om kwart over zeven stonden ze hier dus met de chape, de mannen van Badass (of hoe het ook geschreven werd). Al een chance dat ik al op was voor de rugby, of ik had ze niet gehoord. Kobes kamer, de badkamer, en dus beneden. Van die badkamer zijn er geen foto’s, want de doorgang is nog steeds afgedekt met isomo, en ik had geen zin om op een ladder te kruipen.

IMG_7309

IMG_7310

IMG_7311

Het ijzeren onderstel voor het keukeneiland en de tafel zit nu dus muurvast.

IMG_7313

IMG_7314

Tunjay, mijn steun en toeverlaat, is intussen al beginnen vloeren in Kobes kamer. Blijkbaar ademt dat voldoende om daarna verder uit te drogen.

IMG_7312

Beneden zijn de Polen intussen stevig bezig met een lattenwerk voor het plafond. Het gaat vooruit. Moet wel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *