Plakwerk

Gewoon al 5 dagen zonder verbouwingupdate, komt dat tegen! Maar bon, u krijgt dus nu uw portie meekijkplezier als u dat wil.

Want sinds de installatie van de deur zijn ze gelukkig alweer in gang geschoten. Dinsdag stond hier namelijk een zeer sympathieke Togolees (ik vermoed eigenlijk wel Belg intussen, want zijn Nederlands is zeer goed) enthousiast en met vooral zeer veel kunde de muren te plakken, in die mate zelfs dat hij compleet wit zag. Bizar zicht, geloof me, zo’n omgekeerde zwarte piet. Maar het resultaat mag er zijn. Dinsdagavond zag het er al zo uit:

IMG_7249

IMG_7248

En vandaag is het al dit:

IMG_7278

 

IMG_7280

 

Intussen is ook de schrijnwerker met twee zeer sympathieke Polen – hij vindt geen Belgen, en zou intussen ook niet meer willen – een wand komen zetten in de woonkamer, zodat ze daarachter probleemloos het raam kunnen wegbreken, de vloer en plafond laten aansluiten, en nog wel een paar van dat soort dingen. Een werfuitbreiding dus, waardoor wij geen stof of kou hebben. Want die wand is tot in de puntjes afgesloten en geïsoleerd. De boekenkast is trouwens ook compleet afgeschermd.

IMG_7258

IMG_7260

IMG_7279

IMG_7266

Boven is intussen ook alles geplakt, en ziet Kobes kamer er zo uit:

IMG_7276

IMG_7275

IMG_7277

Ik ben intussen ook even op de ladder geklommen richting kleine badkamer, en die is dit geworden:

IMG_7282

IMG_7281

Het gaat dus wel vooruit. Oef.

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.