De versjes van Merel De Waele

Wellicht heeft iemand me ooit gevraagd of ze dit mochten opsturen, maar ik kan het me in de verste verte niet meer herinneren. Ik was dan ook behoorlijk verbaasd toen Bart vanavond thuis kwam met een doos. Cadeautje? Wel leuk natuurlijk! Maar ook Bart wist nergens van. En de afzender? Myzebrabook.com, wat me ook niks zei.

Mijn ogen werden helemaal groot toen ik er een boek met harde kaft in vond met als titel: De versjes van Merel De Waele. Een gepersonaliseerd boek, zo wijs!

IMG_7236

Maar daar eindigt het niet bij: het hele boek is gepersonaliseerd. Het bouwt letter per letter de naam van je kind op, met telkens een rijmpje erbij, een dier waarvan de naam met de betreffende letter begint, en een prachtige tekening waarin de letter nog eens verwerkt zit, zodat je kind de letters leert herkennen.

IMG_7240

IMG_7237

IMG_7238

IMG_7239

Merel lag al in haar bedje, maar Kobe was er meteen weg van. Ook hij vond het een bijzonder leuk concept.

Ik ben uiteraard eens gaan kijken op de website, en je kan zelf zo’n boek bestellen op een paar minuten tijd. Je vult de gewenste naam in, kiest een kafttekening, en dat is dat. Tot 16 letters betaal je 39,5 euro (+ 6 euro verzendingskosten), voor elke bijkomende letter betaal je een euro extra.

Ik denk dat ik weet wat ik binnenkort als geboortecadeautje ga schenken links en rechts. Serieus, jong.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *