Verbouwing: wachten op ramen

Dat is dus eigenlijk wat we momenteel aan het doen zijn: wachten op de ramen. Zolang die er niet zitten, kan er eigenlijk voor de rest niet verdergewerkt worden. Pas dan kan er gechaped, geplakt en aan de vloer gewerkt worden.

In afwachting is wel al, terwijl wij in Center Parcs zaten, het tussenvenster boven uitgebroken,

IMG_0598

en dus van dit zicht naar het volgende gegaan:

IMG_7085

Die mannen hebben hun best gedaan om het zoveel mogelijk stofvrij af te plakken, maar ze hadden niet gerekend op de storm natuurlijk. We waaiden er bijna weg, ondanks het feit dat er bakstenen op lagen, en ik geregeld het plastiek opnieuw vastniette.

In de badkamer werd het plots ook koud, want het zijvenster verdween, en we kregen een paar dagen een karton:

IMG_7087

Een paar dagen later werd het gelukkig dichtgemetseld:

IMG_7183

maar zonder isolatie is dat nog verdomd koud, omdat de muur aan de andere kant nog gewoon buitenmuur is momenteel.

Maandag zijn ze dan de muurtjes in de gang komen metsen, en hebben ze alles netjes dichtgestoken met isolatieplaten, zodat het gedaan was met waaien, en ook het stof niet meer zo binnenkwam. Je ziet ook al mooi de contouren van het deurgat naar Kobes kamer, en de doorgang naar de nieuwe kleine badkamer.

IMG_7181

IMG_7182

Volgende week komen ze de ramen steken. Eindelijk. Dan gaat er in sneltempo verdergewerkt worden, want tegen 15 december moet de nieuwe keuken, kamer en badkamer volledig af zijn.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.