Ankoria 8

De vorige keer was het nog in winterse omstandigheden (hoewel), deze keer hadden we voor Ankoria, de kinderlarp, het perfécte weer: zo’n twintig graden, een zonnetje, en dus ideaal om een kostuum aan te hebben zonder je dood te zweten. Tenzij je moest vechten natuurlijk, dan was het wel naar de warme kant.

Waar in december vorig jaar zowel Wolf als Kobe nog meegingen, wilde Kobe deze keer niet mee. De monsters waren hem te griezelig, en het ventje loopt ook behoorlijk moe. Wolf eigenlijk ook, maar die wilde Ankoria voor geen goud missen. En dus tuften we iets na achten richting Limburg, alweer.

Ik heb quasi de hele tijd de Koningin van het Zuiden gespeeld, met een initieel Italiaans accent dat na een tijdje naadloos overging in een Russisch accent. Vraag me niet waarom ^^ Het was heerlijk om te zien hoe die kinderen daarop ingingen, en hoe ze dus vol overtuiging speelden.

Wolf heb ik nauwelijks gezien: die had het veel te druk met drakenridder spelen, om eerlijk te zijn. Ik heb gisterenavond nog snel zijn kostuum afgewerkt: hij had namelijk een tribal wolvenkop gekozen, in zilveren textielverf. Alleen was ik vergeten hoe vreselijk traag die verf wel droogt (en schildert ook, eigenlijk, ik heb er meer dan een uur over gedaan) en dus was ze niet droog. De tuniek heeft vanmorgen nog een uur voor een blaasvuurtje gehangen, en daardoor is de schade beperkt gebleven. Enfin, hij vond het prachtig, en zag er ook wel schitterend uit.

IMG_6644

En hij kan al niet wachten tot het de volgende is, zegt hij!

IMG_6589

(Hier staat hij achteraan als enige recht. Betere foto’s volgen hopelijk nog, mijn toestel was plat voor ik hem op de foto had).

IMG_6600

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.