Bezigheden

Was de voormiddag nog lekker rustig, dan was de namiddag net wat drukker. Ik wilde met de kinderen naar Dansen in het Park in Sint-Amandsberg, en liet dat even weten aan een vriendin die daar net om de hoek woont. Prima, zei die, maar ze moest eerst nog haar lange haar kleuren. Ik bood daarop aan om het te doen – als ik ooit zonder werk val, school ik me om tot kapster – en dus stond ik tegen drieën met handschoenen aan kleurstof in te masseren, terwijl onze kinderen vrolijk aan het spelen waren, en de vriendin en ik erop los tetterden.

Dansen1

Dansen2

Tegen vieren waren we in het park, waarop het prompt begon te druppelen. Die regenbuien gingen uitblijven tot ’s avonds, hadden ze ons nochtans beloofd! Enfin, een verslag met foto’s staat – uiteraard – hier op Gentblogt. Tegen half zes was Merel behoorlijk lastig, was het frisjes geworden, bleef het druppelen, en reden we maar naar huis. Dok Strand was gepland, maar ging voor een andere keer zijn.

Tsja…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *