Lasagne met kip en prei

Man, wat een gerecht zeg! Op goed geluk even in de ‘Gezond Gezin’ van Weight Watchers gekeken, en mijn oog viel op pagina 176 dus. Een simpel gerecht, vrij snel klaar, en ongelofelijk lekker. Wolf: “Mama, dit kan toch geen Weight Watchers zijn? Dat is toch veel te lekker?”

Gebakken kippenreepjes, met een sjalotje, en daarbij preiringen in een lichte melksaus, en dan met lasagnevellen en light kaas.

lasagne

lasagne2

Voor het juiste recept moet je maar in het kookboek ‘Gezond Gezin’ kijken. Dat kookboek is – ik heb het al vaker gezegd – trouwens een aanrader voor iedereen met kinderen: gezond, veel groenten, weinig vet, en niet moeilijk. En dus ook lekker!

Eén antwoord op “Lasagne met kip en prei”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *