Keukentoestellen

Deze morgen hadden we alweer een afspraak met de planner en de architecte, deze keer om de keukentoestellen te kiezen, in functie van wat we in onze keuken wilden, en hoe die eruit moet zien. We zijn in een groothandel de catalogi gaan vragen, en hebben meteen een aantal dingen besproken.

Ik weet niet wat andere mensen daar zo leuk aan vinden, maar ik heb er dus een bloedhekel aan.

Soit, het wordt een inductiekookplaat van 90 cm, volledig vlak ingewerkt in het keukenoppervlak. Dat limiteerde de keuze alvast een pak. Eigenlijk hadden we een witte gewild, maar dat bestaat niet in vlakbouw, enkel met opstaande randjes. Een zwarte dan maar, zeker?

Over de oven ga ik me raad laten geven, want ik kan wel in die catalogi zitten kijken, maar eigenlijk zie ik niet zoveel verschil tussen de meeste modellen. De afwasmachine en koelkast houden we, die moeten maar in de keuken ingepast worden, net zoals de microgolf.

Mja.

Ik zal blij zijn als het Kerstmis is, dan moet alles afgewerkt zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.