Budgettering

Dat we gaan verbouwen, dat wist u onderhand al, vermoed ik.

Dat we intussen al vrij ver zitten in de planning, wellicht ook. Er komen nog steeds kleine wijzigingen, maar de grote lijnen staan echt wel vast.

En dus stonden gisteren de architecte en de projectplanner hier nog eens, maar met de budgettering.

Slik.

We wisten dat het veel ging zijn, maar toch. Het zijn natuurlijk wel ingrijpende veranderingen: een regenwaterput, een nieuwe keuken en berging in een bijgebouwd stuk, en daarboven een nieuwe slaapkamer en nieuwe badkamer, met een plat dak. Met dus overal nieuwe en hoogwaardige ramen, afzuiging, alles erop en eraan.

Maar toch. De offerte-aanvragen zijn er, sommige offertes zijn binnen, en nu zal het een kwestie van sleutelen worden om die prijzen nog wat naar beneden te krijgen. En een stevig gesprek met de bank voor een lening, en het spaargeld aanspreken. Maar het zal het me zó waard zijn…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *