Salade met garnalen

Aangezien het haalbaar weer is – ik ben zelfs met de moto naar Eeklo, naar de oogarts gereden – is het ook slaatjesweer. Normaal gezien wil ik ’s middags iets warms eten, maar als het niet koud is buiten, kan een salade me ook enorm smaken. En het grote voordeel is dat je een enorm bord kan maken voor bijzonder weinig punten.

salade1

Neem nu deze: een stevige bodem van gewone groene bladsla, en daarop dan stukjes rauwe champignons, radijs, kerstomaat, witloof, aardbei, en druiven. Ja, ik eet graag fruit in een salade, ik hou wel van dat zoete. Daarmee heb je dus eigenlijk geen calorieën binnen, want je lichaam verbruikt evenveel calorieën bij het verteren als je binnen hebt. Ik heb er dan nog een handjevol garnalen bij gedaan, en een goeie scheut honing-mosterddressing. Geloof me, ik had meer dan genoeg gegeten, en het heeft me bijzonder gesmaakt.

Weight Watchers: drie punten.

Eén antwoord op “Salade met garnalen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *