Plannen, plannen

Daarstraks waren de architecte en de projectplanner hier weer, omdat ze een afspraak hadden met een eerste aannemer voor een offerte. Die mensen moesten uiteraard ter plaatse komen kijken, vandaar.

Toen de aannemers weg waren, bleef ik even bij de architecte zitten, om te zien hoe ze de keuken had aangepast. Het zag er al stukken beter en ruimer uit, zo met die extra insprong. Maar… Het was een vervelende diepte, we gingen nog van die rare kasten krijgen. En toen beslisten Bart en ik om de huidige voordeur, die dan een tussendeur zou zijn tussen keukenberging en traphal, gewoon te schrappen. Een massa extra plaats in de berging, waardoor de muur nog wat achteruit kan en de keuken nog wat groter kan (drie volwaardige kastitems naast elkaar), en meteen een extra kastmuur voor schoenen en jassen in de traphal.

Tsja. Weer wijzigingen, en alweer wat blijer ermee. We gaan er nog komen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.