Clics

Een vrije dag eind mei, een mens durft al eens op mooi weer hopen, nee?
Hier brandt intussen de verwarming vollen bak, zit ik met een wollen kleed aan, en is het buiten precies eind november of zo. Ook de kinderen vinden het vreselijk, en brengen elk uur dat het iet of wat doenbaar is, buiten in de tuin door.

Vandaag dus duidelijk niet. Moest ik hun schermtijd niet beperken, ze keken de hele dag tv of tokkelden op hun iPad. Wolf heeft dan maar zijn zak Clics bovengehaald, en is vanalles beginnen maken. Woensdag had ik vastgesteld in de winkel dat je bij drie dozen Kellogg’s een gratis doos Clics kreeg, en daar zaten bouwplannen bij, vandaar. Hij heeft er dan ook zelf, apetrots, foto’s van gemaakt. Maar ik moet toegeven, met die Clics wordt er hier ten huize zeer veel gespeeld.

clicks01

clicks02

clicks03

clicks04

clicks05

clicks06

2 Antwoorden op “Clics”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *