Tervuren

Bizar, zo om zeven uur opstaan, om om kwart over acht aan het rugbyclubhuis te staan, en dat geeneens erg te vinden! Ik weet niet waarom, maar ik had er zin in, en de jongens ook.

Gezwind reden we dus naar Tervuren voor het rugbytoernooi op BSB, ofte British School Brussels. Helaas, niemand had ons verteld dat de rugbyterreinen niet op de school zelf waren, maar een kwartiertje verderop, tegenover het Afrikamuseum, en zonder enige accommodatie. Na een stevig wandelingetje waren we dus maar net op tijd meer: de jongens moesten quasi onmiddellijk het veld op, allebei.

Het was koud. Echt wel koud. Kobe had er last van en speelde nauwelijks, tot ik hem wat aanvuurde, en hij een pracht van een tackle maakte. En glunderen dat hij deed toen! Enfin, een reeksje foto’s dus van het toernooi. Wolf is die met het lichtblauwe gestreepte mutsje, Kobe heeft een zwarte muts aan en een veel te groot shirt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *