Kerstdag

Waar gisteren nog doorgebracht werd met mijn ouders, zaten we vandaag in Ronse, bij Barts ouders.

Kerstdag01

Kerstdag02

Kerstdag03

Kerstdag04

Er waren opnieuw cadeautjes, er waren hapjes, en er was een verrukkelijk kerstmenu. Nelly had die besteld in haar favoriete restaurant (dat ik hier niet met naam mag vermelden omdat ze eigenlijk feitelijk geen traiteursdienst doen, maar voor haar een uitzondering wilden maken), en wij moesten dus nog opwarmen en bakken en zo. En vooral ook afwassen ^^

Aperitief met hapjes

Huisgerookte zalm, gemarineerde Sint-Jacobsvruchten, advocado en gomasio

Zeewolffilet met een kruidenpanade, compôte van sjalot en roodbotersausje

Sinaasappelsorbet

Krokant gebakken parelhoenfilet, natuurlijke jus met Christmasbier en groentjes.

Huisgemaakte kerstbûche

Koffie met versnaperingen

Gelukkig waren de porties heel redelijk, zodat we niet compleet volgevreten van tafel rolden. Maar toch maar eventjes een foto van het eerste voorgerecht meegeven:

voorgerecht

De jongens kregen elk een luisterboek van Het Geluidshuis, en Merel kreeg een kartonnen speelhuisje. Ikzelf kreeg mijn gebruikelijke Trésor van Lancôme, met een ongelofelijke timing, want deze morgen had ik nog net een laatste zuchtje uit mijn vorige fles kunnen persen.

Kerstdag05

Kerstdag06

Kerstdag07

En verder? Het was eigenlijk een zeer gezellige dag, waarbij we vooral konden vaststellen dat Liv en Merel bij momenten al prachtig samenspeelden, schitterend om te zien. Dat wordt nog wat, over een paar jaar…

Kerstdag08

Kerstdag09

Kerstdag10

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.