Lord of the Rings, in schuifjes

Sinds de jongens naar Ankoria gaan, en al eens een stukje van Lord of the Rings hebben gezien op televisie, zijn ze er helemaal zot van.

En dus heb ik met hen een afspraak gemaakt: elke dag van de vakantie zullen we een uurtje film bekijken, voor het slapengaan. Aangezien we de Extended Version (die trouwens veel en veel logischer is dan de filmversie) bekijken, zijn we goed voor twaalf uur film. Een uurtje per dag is overigens genoeg voor Kobe, daarna begint hij toch weer te wriemelen.

En mama moet erbij zitten. Ha ja, want Kobe kan nog geen ondertitels lezen, en ook voor Wolf gaat het soms te snel: dan mist hij de beelden. En dus lees ik de ondertitels voor, of parafraseer ze, want soms zijn ze niet eenvoudig.

Voorwaarde is dat het huis is opgeruimd tegen dan. Want geloof me: drie kinderen, dat maakt nogal een rommeltje! En dan kijken we, gezellig samen in de zetel onder een dekentje, bij een brandend haardvuur en een hoop kaarsjes, naar Lord of the Rings. En genieten we ervan.

Eén antwoord op “Lord of the Rings, in schuifjes”

  1. Pingback: Witch » Filmavond

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *