Gevulde tomaten met geitenkaas en kruiden

Ik geef het toe, mijn exemplaren zien er niet uit! Ik vermoed dat ik te lopende geitenkaas heb genomen, type Chavroux, terwijl je wellicht van die brokkelige kaast stijl feta nodig hebt. Maar bon, het was wel lekker!

tomaatgevuld

De vulling bestaat dus uit zachte geitenkaas, tijm, paneermeel, eieren, ui en verse basilicum. Bijzonder snel gemaakt, maar het moet wel nog twintig minuutjes de oven in.

Te vinden op pagina 92 van ‘Gezond koken in een handomdraai’ van Weight Watchers, en 7 propunten per tomaat, zonder de pasta erbij.

Eén antwoord op “Gevulde tomaten met geitenkaas en kruiden”

  1. een andere optie is de tomaat na hem op te vullen enkele minuten (lees: 2-3) in de microgolfover te zetten, met verwarmde grilfunctie
    als het dan toch snel moet gaan

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *