Maaltijdsoep met kip en pasta

maaltijdsoep

Lekker en snel!

Ik heb wel het recept,  dat je kan terug vinden in ‘Gezond koken in een handomdraai‘ van uiteraard de Weight Watchers, naar mijn eigen hand gezet: ik hou niet van selder, en heb er dus prei in gezwierd.

Bon, in feite is het simpel: fijngesneden groenten (wortel, prei (of selder), ajuin, paprika) en blokjes kip goed aanbakken, en er dan bouillon bij doen, en daarna de pasta erin gaar laten koken. Afwerken met peper, en ik heb er ook nog een half rood pepertje in gedaan, omdat ik dat nog liggen had van het vorige recept.

Lekker, vullend, en als je het recept volgt: 6 propunten. En klaar op een kwartier. Aanrader!

Eén antwoord op “Maaltijdsoep met kip en pasta”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *