Tortellini al forno

Als je naar de cursus van de Weight Watchers gaat, krijg je ook elke keer een klein tijdschriftje. Er staan altijd tips in over het thema van de week, maar ook altijd een recept of vijf, aangepast aan het seizoen. Meestal zie ik die recepten schromelijk over het hoofd, maar eigenlijk vormen ze intussen ook al een behoorlijk pak.

Gisteren heb ik zo’n recept klaargemaakt: tortellini in de oven.

tortellini2

Eigenlijk is het heel eenvoudig: tortellini met een kaasvulling, en daarover een saus op basis van hespblokjes, een blik tomatenblokjes, en 200 ml tomatensap. Aangezien het 25 minuten in de oven moet, duurt het wel 50 minuten, maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Het recept is te vinden in het boekje van 9 september, en bevat 8 propunten per persoon.

Tortellini1

Eén antwoord op “Tortellini al forno”

  1. Doe ik ook steeds als een recept mij aanspreekt, ik heb al verassend lekkere dingen uit mijn boekjes klaargemaakt .Nu ga ik toch eens het recept dat u aangeeft ook eens proberen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *