Lissewege

Elk jaar gaan we op weekend met de schoonfamilie: omaly, bompa, Barts broer Koen, diens vriendin Else en hun dochtertje Liv, en wij dus. Het is al vanalles geweest: Oostende, De Panne, Nederland in de buurt van de Efteling, Center Parcs Frankrijk, een bungalow in de Ardennen, een hotel in Luxemburg

En dit jaar waren we uitgenodigd in een luxe B&B in Lissewege. Koen had meteen ook gereserveerd in de plaatselijke restaurants, want met de peuters wilden we wel telkens vroeg eten.

Luxe Bed and Breakfast, er zijn vaak gelegenheden die zichzelf die naam toedichten, maar die toch nog te wensen overlaten. Deze B&B in een volledig opgeknapte boerderij had zijn naam meer dan verdiend. Onze familiekamer was echt wel luxueus, met een groot bed beneden, een ruime badkamer, en een mezzanine met een tweede groot bed voor de jongens. Merels reisbedje kon er nog probleemloos bij. Het thema was overigens ‘koe’, maar dan op een luxueuze manier die aan geen kanten meer aan stallen of zo deed denken. Het enige jammere was dat de kamer nogal donker was door de zwarte muren, maar anderzijds had dat ook wel iets. Oordeel zelf:

Lissewege01

Lissewege02

Lissewege03

Yep, wel degelijk Le Corbusier…

Lissewege04

Lissewege05

Lissewege06

Lissewege07

Lissewege08

Lissewege09

Lissewege10

Ook de andere kamers waren zeer in orde. Mijn schoonouders hadden de suite genomen, omdat we daar dan ’s avonds altijd nog samen zitten om rustig te kletsen en een glas te drinken, terwijl de kinderen in bed liggen.

Lissewege11

Lissewege12

Lissewege13

Van de derde kamer, de junior suite waar mijn schoonbroer zat, heb ik geen foto’s genomen, maar ze was wel vergelijkbaar. Dik in orde dus.

Van zomerweer was er geen sprake meer, al hadden we zeker niet te klagen. Maar ik kan me voorstellen dat het er in de zomer zalig buiten zitten is, temeer omdat het zwembad verwarmd is.

Lissewege14

Lissewege15

Lissewege16

Lissewege17

Lissewege18

Lissewege19

Ze zijn alleen duidelijk niet voorzien op kleine kinderen, maar dat zeggen ze dan ook op hun website. Maar verder was alles prima!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *