Verjaardagsfeestjes

Zo van die familiefeestjes, da’s altijd wijs, vooral als het goed weer is. Dan spelen de kinderen buiten, hebben wij geen last van hun lawaai, en kunnen we rustig kletsen. En af en toe eens lekker wild gaan meespelen met de kinderen. Of een afstandsgestuurde auto van onder de houtmijt vissen.

Gisteren werd Nand drie jaar, en dus kreeg hij vandaag een feestje. Met zijn oma’s en opa’s, en alle nonkels en tantes. En vooral dus ook met de neefjes, die volop profiteerden van het mooie weer en dus buiten speelden.

Er is taart gegeten, veel taart. Helaas. Ze moest maar zo lekker niet zijn.

En ik heb mijn metekindje Marne een flesje gegeven, en bij mij gehouden, en daar heb ik dus van genoten. Al zou ik écht niet nog een baby willen. Laat uit!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.