Mazout

1572 euro voor 2000 liter stookolie. Jawel. Ugh. En dan nog een chance dat Bart me gezegd had, nu we de verwarming weer hebben aangezet, om toch even het niveau in de tank na te kijken. Nog amper vijf centimeter. Nog even en we waren weer zonder gevallen, met alle problemen van water in de leidingen vandien. Ik heb een aantal leveranciers gebeld en prijzen vergeleken, en ene van hier om de hoek gekozen. Hij kon zelfs de volgende dag leveren, en bij contante betaling (lees: bancontact via een machientje dat die mannen bij hebben) was er korting.
Maar toch. Duizend vijfhonderd tweeënzeventig euro.

Ne mens weet meteen weer waarvoor hij werkt.

3 Antwoorden op “Mazout”

  1. Hangt er wat vanaf hoe lang je daarmee toekomt hè. Dat moet normaal toch wel goed zijn voor een winter of een winter-en-half?

  2. Ik ken dat.
    Bij ons zat er nog 800 liter in, dus ik hoop nog even toe te komen.
    Twintig jaar geleden vulde ik de tank van 2000 liter met 5000 fr.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.